RAQOBATBARDOSH KADRLARNI TAYYORLASHDA OLIY TA’LIM SIFATI MENEJMENTINING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Askarov, Abror (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada zamonaviy oliy ta’lim muassasasida raqobatbardosh kadrlarni tayyorlashdagi ta’lim sifati menejmentining asosiy tendentsiyalari va zamonaviy modelining pedagogik texnologiyalarini takomillashtirish masalasi yoritib berilgan