MUTAXASSISLIK FANLARINI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Nurmamatov, Zuxriddin (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada ta’lim muassasalari o‘quv rejasiga kiritilgan maxsus fanlarni o‘qitish samaradorligini oshirishga yo‘naltirilgan. Ammo, respublikamizda va yaqin xorijiy mamlakatlardagi mavjud ilmiy-metodik maqola va adabiyotlarning tahlili, maxsus fanlarni to‘laqonli zamonaviy ta’lim texnologiyalari asosida shaxsga qaratilgan o‘qitishning nazariy va amaliy jihatlarini tadqiq qilish bo‘yicha yetarlicha ilmiy-metodik izlanishlar olib borilmaganligidan dalolat berilib borilgan