PSIXOLOGIYA SOHASIDA ILMIY SALOHIYATGA EGA BO‘LGAN KADRLAR TAYYORLASH MEXANIZMLARI VA ISTIQBOLLAR - Amirova, Nazokat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Psixologiya sohasida ilmiy salohiyatga ega bo’lgan kadrlar tayyorlash bugungi kunda asosiy masalalardan bo’lib qolmoqda. Aynan bugungi kunda ilmiy salohiyatga ega kadrlarni tayyorlash va ularga shart-sharoitlar yaratish va uning turli xil usullari ,yo’llarini ishlab chiqish , ko’rsatmalar berish haqida bayon etilgan.