TA’LIM MUASSASASI VA OTA-ONALAR HAMKORLIGINING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ASOSLARI - Safarova, Dilnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqola ta’lim muassasasi va ota-onalar hamkorligining pedagogik-psixologik asoslari mavzusida bo‘lib, unda ota-onalar va ta’lim muassasasi bilan hamkor bo‘lib ishlash, birgalikda psixologik yondashish kerakligi haqida fikrlar yoritilgan.