‘SMIRLARNI SOG‘LOM E’TIQOD RUHIDA TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Bekkiyeva, Nargiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqola matnida e’tiqod so‘zining mazmun mohiyati, o‘smirlarni sog‘lom e’tiqod ruhida tarbiyalashning bugungi kundagi muammolari, e’tiqodning o‘smir hayotidagi ahamiyati yoritilgan. O‘smirlarni sog‘lom e’tiqod ruhida tarbiyalashning psixologik xususiyatlari tahlil qilingan.