BOSHQARUV JARAYONIDA PEDAGOGIKA FANINING AHAMIYATI - Alimova, Qunduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada boshqaruv jarayonida pedagogika fanining ahamiyati hamda boshqaruv jarayonida rahbar madaniyati va rahbar shaxsi haqida fikrlar o’rin olgan.