TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA PEDAGOGIK KONSILIUMNING O’RNI - Sattorova, Mahliyo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Annotatsiya: Maqolada pedagogik konsiliumning ekspert baholash usulining bir turi ekanligi, muayyan dastur va umumiy asoslar bo’yicha o’quv natijalarini jamoaviy muhokama qilinishi, shaxsning ayrim tomonlarini jamoaviy baholanishi, shaxsiy xususiyatlarning muayyan xususiyatlarini shakllantirish jarayonida yuzaga kelgan og’ishlarning sabablarini aniqlash to’g’risida fikr yuritiladi.