ПСИХОЛОГИЯДА СПОРТЧИ ФАОЛИЯТИДА МОТИВАЦИЯНИНГ АҲАМИЯТИ - Abdurasulov, Rustam (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мазкур мақолада спортчи фаолиятида мотивациянингўрни ва аҳамияти борасидагиназарий қарашлар илмий жиҳатдан талқин қилинган