MAXSUS MAKTAB O’QUVCHILARIDA TABIATSHUNOSLIK DARSLARIDA TASHKIL ETISH MASALALARINI ILMIY ADABIYOTLARDA YORITILISHI - Mustafaqulova, Dildora (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada tabiatshunoslik fanlarining maxsus maktablarda o’qitilishi tarixi hususida mulohazalar yuritilgan.