ЁШ АВЛОДНИ ТАРБИЯЛАШДА ТАРБИЯВИЙ ИШЛАРНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мазкур мақолада бугунги глобаллашув жараёнига хос хусусиятлар ёшларни тарбиялашда тарбиявий ишлар самарадорлигини оширишнинг мазмун моҳияти масалалари ёритилган.