BO’LAJAK RAHBARLARNING TANQIDIY TAFAKKURI. - Alimova, Qunduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada bo’lajak rahbarning bajarayotgan vazifasiga nisbatan tanqid qilinish asoslari, hamda uning tanqidiy fikrlash qobilyatlariga asoslangan.