ТАЪЛИМ МУАССАСАСИДА ИННОВАЦИЯ ЖАРАЁНЛАРИНИ БОШҚАРИШ - berdiyorova, shoira; Mamadiyorova, Gulhayo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Бугунги кунда ҳар қандай давлатнинг барқарор тараққиёти асосини инновацион фаолият ташкил этади. Тарих шундан далолат берадики, инсон ўзининг ақл-заковати билан дастлабки меҳнат қуролларини ўйлаб топишдан, алгоритм ва нанозарралар, замонавий инновацион компютер, қуёш ва бошқа юқори технологияларни кашф этишгача бўлган мураккаб йўлни босиб ўтди.