INTERNETNING SHAXSGA TA’SIRI MUAMMOSINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Otamuratov, Rustam; Otamuratova, Sarvinoz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada shaxslarga taʻsir etishi, aynan taʻsir etish jarayonidagi shaxs oʻzligini anglash jarayonida paydo boʻluvchi psixologik xususiyatlari, Internetning shaxsga taʻsirini oʻrgangan olimlar nazariyalari masalalari ham keng yoritilgan.