DEVIANT XULQ-ATVOR RIVOJLANISHIDA OILAVIY MUNOSABATLARNING TA’SIRI - Karakulova, Umida; Rashidova, Gulnoza; Raxmatullayeva, Mushtariy (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
ushbu maqolada voyaga yetmaganlar orasida yuzaga keladigan deviant hulq-atvor, uning ko’rinishlari, olimlar fikrlari,qarashlari va bu borada olib borilgan izlanishlari haqida ma’lumotlar berilgan.Oilada shaxslararo munosabatlar,oilada yuzaga keladigan nizolar va ularning farzandlar tarbiyasiga,xulq-atvori va ruhiyatiga ta’siri yoritilgan