O‘QITUVCHI VA TALABALAR O‘RTASIDA SHAXSLARARO MUNOSABATLARNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Rahmatullayeva, Mushtariy; Karakulova, Umida; Xaydarqulov, Husan (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada o‘qituvchi va talabalar o‘rtasidagi shaxslararo munosabatlarning pedagogik-psixologik xususiyatlari hamda shaxs axloqiy xususiyatlarning namoyon bo‘lishi haqida mulohazalar yuritilgan.