ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ЎҚУВ МОТИВЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Jumanova, Nasiba; Ҳамидова, Маъмура (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада мактаб ўқувчиларининг ўқув мотивларини шакллантириш борасидаги технологияларнинг роли, предметларни ўзлаштиришдаги қийинчиликларни келтириб чиқарувчи асосий омили сифатида ўқув мотивациясини тўғри йўналтира олмаслик эканлиги ҳақидаги айрим масалалар ёритилган.