BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING KASBIY MOSLASHTIRISH OMILLARI VA SHART-SHAROITLARI - Rahmatullayeva, Mushtariy; Norqulova, Iroda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada bo‘lajak pedagoglarning kasbiy moslashtirish omillari va shart-sharoitlari, tizimli yondashuv asosida ijodiy-hamkorlik muhitiga asoslangan kasbiy moslashtirishning pedagogik shart-sharoitlarini belgilash va amaliyotga tatbiq etish muammolari keltirilgan.