O`QUVCHILARDA IRODA RIVOJLANISHINING O`ZBEKISTON OLIMLARI TOMONIDAN TADQIQ ETILGANLIK HOLATI - Qobilova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada iroda psixologiyasi, maktab o`quvchilarida irodaning O`zbekiston olimlari tomonidan o`rganilganlik darajasi, bu borada amalga oshirilayotgan ishlar mazmuni, olimlar tomonidan olib borilgan tadqiqotlar va olib borilgan ilmiy tadqiqotlar natijalari keltirilgan.