MUTAFAKKIRLARNING OILADA BOSHQARUV VA FARZAND TARBIYASIDAGI PSIXOLOGIK QARASHLARI - Axmedova, Nasiba; Arakulova, Mohinur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbi maqola oilani boshqarish uslubi, shuningdek, oilaviy munosabatlar farzandlarning aqliy, ruhiy kamolotini ta’minlash, mutafakkirlarning oilada boshqaruv va farzand tarbiyasi xususida qarashlari o‘rganilgan.