SUBYEKTIV XUSHHOLLIKDА PSIXOLOGIK SАLOMАTLIKNING TUTGАN OʻRNI VА АHАMIYATI - Hamdamov, Haydarbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada psixologik xavfsizlik strukturasi sifatida subyektiv xushhollik va psixologik salomatlikning asosiy talablari, insonning jamiyatda toʻliq himoyalanganligini taʼminlovchi xususiyat va sifatlar hamda bu masalalarni oʻrganish yoʻllarining muammo va istiqbollari yoritilgan. Ilmiy isteʼmolga kiritilmagan bir qator yangi psixologik manbalar asosida mazkur muammoning istiqboldagi yechimlari tahlil qilindi.