БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРДА БАДИИЙ ТАФАККУРНИИ ШАКЛАНТИРИШ ПЕДАГОГИК МУАММО СИФАТИДА - Сафаров, Фарход (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчиларда бадиий тафаккурни шакллантиришга тайёрлашда умумпедагoгик туркумдаги ўқув фанлари алoҳида имкoниятларга эгалиги ёритилган.