OILADAGI TARBIYA VA INSON KOMOLOTI MASALALARI - Toshpo’latova, Nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada oilaning tarbiyaviy imkoniyatlari va oilada tarbiyaning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida mulohazalar yuritilgan.