PSIXOLOGIK XIZMAT KO‘RSATISH MAKTAB FAOLIYATINING MUHIM VAZIFASI SIFATIDA - Axmedov, Baxtiyor (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Bugungi kunda yoshlar ijtimoiy turmushini ularning ezgu niyatlari bilan muvofiqlashtirish psixologik xizmatni yo‘lga qo‘yish va uni takomillashtirishga bog‘liq ekanligini ta’kidlash yanada muhimdir. Ilg‘or psixologiya fanidagi yutuqlarni amalyotda qo‘llash orqali o‘quvchi shaxsi va uning ijtimoiy taraqqiyotiga ijobiy ta’sir etish imkoniyatini beradi.