MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA TA’LIM SIFATI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA NUTQ FUNKSIYASI VA SHAKLLARINING RIVOJLANISH O’RNI VA XUSUSIYATLARI - Yusupova, Barchinoy (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda nutq funksiyasi va shakillarini o‘rganishda proektiv metodikalardan foydalanish masalalari bayon etilgan.