OILADAGI NIZOLARNI HAL ETISHNING SAMARALI USULLARI - Qodirova, Nafisa (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada oiladagi nizolarni hal etishning samarali usullari haqida so`z yuritilib, Oiladagi nizolarni hal etishning ko’pgina samarasiz usullari mavjud, ulardan foydalanish nafaqat sizning qimmatbaho vaqtni olib tashlashi mumkin, balki oiladagi mojaroni yanada kuchaytirishi mumkin. Bu holatda bajarilishi mumkin bo’lgan barcha narsalar oiladagi nizolarning oldini olishdir.