ЮҚОРИ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИ ОНГИДА ЖАҲОЛАТГА ҚАРШИ КУРАША ОЛИШ ТАФАКУРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ОИЛА ВА МАКТАБ ҲАМКОРЛИГИ - Isoqulov, Mamadoli (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ҳозирги кунда таълим-тарбия жараёнида мактаб ва оила ҳамкорлиги масалалрини тадқиқ этиш бугунги куннинг долзарб вазифаларидан бири бўлиб турибди. Ушба мақола айнан шу муаммони ёритишга қаратилган.