“ТАЪЛИМ МЕНЕЖМЕНТИ” ФАНИНИ МОДУЛЛИ ЎҚИТИШ БЎЙИЧА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВЛАР - Usmonov, Azamat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мақолада Таълим менежменти фанида инновацион технологиялардан фойдаланиш жараёнида ўқитишнинг методик усулларини самарали қўллаш, ҳамда модулли ўқитиш бўйича инновацион ёндашувлар ўрин олган.