ИЛМИЙ-ИННОВАЦИОН ЙЎНАЛИШЛАРДА ФАОЛИЯТ ОЛИБ БОРИШНИНГ МАЗМУН МОҲИЯТИ ВА РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТНИ ШАКЛЛАНТИРИШДАГИ ЎРНИ - Axmedova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақола бугунги куннинг долзарб мавзуларидан бўлиб, Олий таълии муассасалари илмий ва инновацион фаолиятининг мазмун моҳияти ва рақамли иқтисодиётни шакллантиришдаги аҳамияти масалаларига қаратилган. ОТМда таҳсил олаётган магистрлар ва бакалаврлар орасидан иқтидорли ва салоҳиятли номзодларни излаб топиш ва уларни келгуси даврлардаги илмий, инновацон ва тадқиқотчилик фаолиятига тайёрлаб бориш масалаларига боғлаб ёритилган.