БЎЛҒУСИ ЎҚИТУВЧИЛАР КОММУНИКАТИВ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақола бугунгикуннинг долзарб мавзуларидан бўлиб, Бўлажак ўқитувчиларда коммуникатив қобилиятларини шакллантиришнинг мазмун моҳияти масалаларига қаратилган. Бўлғуси ўқитувчиларнинг касбий хусусиятлари, касбий тайёргарлик жараёни ўрганилган ва педагогик қобилиятлар муаммосига асосланиб ёритилган.