SHAXSIY KAMOLOTDA ART - TERAPEVTIK MASHQLAR - Sharofitdinov, Abdulla; Umidjon, Yusupov (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada shaxs kamolotida Art - terapevtik mashqlarning o’rni xususida mulohazalar yuritilgan.