О‘QITUVCHINING INNOVATSION FAOLIYATI - Nasimov, Doston (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada pedagogik faoliyat, pedagogik hamkorlik xususiyatlari, dars jarayoni va unda turli usullarni qо‘llash masalalari bilan bir qatorda о‘qituvchining nutq mahorati hamda talabalarda о‘z-о‘zini ishontirish xususiyatlarini shakllantirish masalalari yoritib berilgan.