ЁШЛАРГА МИЛЛИЙ ҚАДИРЯТЛАРИМИЗНИ СИНГДИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада Улуғ боболаримизнинг юрт тинчлиги, Ватан тараққиёти йўналишидаги, ҳалқ фаровонлиги ҳақидаги, шуниндек Комил инсон тўғрисидаги таълимотлари, уларнинг юксак маънавийятли кишилар эканлиги бутун дунё томонидан эътироф этилаётган бир пайтда биз Баркамол авлод тарбиясига жавобгар эканлигимизни ҳис этамиз. Шу билан биргаликда ёшлар онгига миллий қадрятларимизни сингдиришнинг педагогик асослари ҳақида фикр юритилган.