BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARNING SALBIY KECHINMALARINI BARTARAF ETISHDA ART-TERAPIYA TURLARINI QOʻLLASH - Qayumova, Samigul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada art - terapiya turlari orqali o’quvchilarda kuzatiladigan agressivlik, tajavuzkorlik, uyatchanlik, yopiqlik, qo’rquv, o’qishda orqada qolishlik shuningdek, o’z joniga qasd qilish holatlarini oldini olish, korreksiya ishlarini olib borishda muhim ahamiyat kasb etishi haqida fikr mulohazalar yuritilgan.