O‘QUVCHI XULQ-ATVORNING PSIXOLOGIK KORREKSIYASI - Yo‘ldoshyev, Sardorbek; Sultonaliyeva, Gulshona (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki, deviant xulqli o‘smirlar bilan ishlashda ularni tuzatish, to‘g’rilash davomida o‘smir xulqini kelib chiqishi sabablarini aniqlash.