BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI MEDIATA’LIM METODLARI ORQALI KREATIV FIKRLASHGA O‘RGATISH - Ravshanova, Gulnoz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada kreativ fikrlash qobiliyati tushunchasi, uning mazmuni va tarkibiy qismlarining mazmun mohiyati hamda uni rivojlantirishda mediata’lim texnologiyalarining o‘rni ochib berilgan