O‘SMIRLIK DAVRIDAGI SUITSIDNING KELIB CHIQISH SABABLARI - Shakarboyeva, Shakarboyeva (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada o‘smirlik davridagi suitsidning kelib chiqish sabablari, o‘smirlik davridagi psixologik va fiziologik o‘ziga xosliklar va bu davrdagi suitsidal xulq-atvorning kelib chiqishiga turtki bo‘luvchi asosiy omillar yoritilgan.