AXBOROT PSIXOLOGIK XAVF TALABA SHAXSI RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMIL SIFATIDA - Yo‘ldoshyev, Sardorbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada talabalarda axborot-psixologik xavfsizlik immunitetining dolzarb masalalari va rivojlantirish jarayoni. Axborot-psixologik xavfsizlik immunitetini rivojlantirishning milliy ijtimoiy-madaniy, ildizlariga diqqat qaratiladi.