OILAVIY BOLALAR UYLARI BOLALARIGA G`AMXO`RLIK QLISHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK OMILLARI - Turakulov, Laziz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada xorijiy davlatlar olimlarining mehribonlik uyi haqida fikrlari,mehribonlik uyi tarbiyalanuvchilarining ijtimoiylashuv jarayonlari, oilaviy mehribonlik uylarini tashkil etilishi, bolalar salbiy ijtimoiy xodisalarni yuzaga keltirish sabablari ,ota-onalar,milliy gvardiya faoliyati, Vazirlar maxkamasi qarorlari va farmoyishlari jamlangan.