ЖАМОАТЧИЛИК ФИКРИ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ФЕНОМЕН СИФАТИДА - Саиткасимов, Акбар; Isоxonova, Farzona (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Бугунги кунда жамоатчилик фикрини ўрганиш ва мазкур жараёнларни тартиб билан олиб боришнинг стратегик тизимларини ишлаб чиқиш, жамиятда сиёсий, фалсафий, психологик, социологик тадқиқотларни кучайтириш муҳим вазифадир.