O‘QUVCHILAR EKOLOGIK MADANIYATINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VOSITASIDA RIVOJLANTIRISH - Nasimov, Doston (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada ekologik madaniyat, o’quvchilarni ekologik madaniyatga o’rgatish, ekologik madaniyatni rivojlantirishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning pedagogik asoslari yoritib berilgan.