ТАЛАБАЛАРНИНГ ИЖОДИЙ ФИКРЛАШ ЖАРАЁНИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ - O'tamuradova, Gulchexra (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мазкур мақолада бугунги глобаллашув жараёнига хос талабаларнинг ижодий фикрлаш жараёнини ривожлантиришнинг психологик асослари ёритилган.