YOLG‘ZLIK TA’SIRIDA HAYOTIMIZDA RO‘Y BERADIGAN O‘ZGARISHLAR - Баратуллаева, Дилноза; Ortiqova, Komila (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada yolgi’zlik ta’sirida hayotimizda ro‘y beradigan o‘zgarishlar, stress, tushkunlik, o‘ziga ishonchning yo‘qolishi, qo‘rquvning kechishi haqida mulohazalar yuritilgan.