Oilaviy nodavlat maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim-tarbiya jarayonlarini tashkil etish - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada oilaviy nodavlat maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim-tarbiya jarayonlarini tashkil etish yuzasidan ma’lumotlar bayon qilingan.