МАКТАБГАЧА ТАъЛИМДА ИНТЕРАКТИВ М МАКТАБГАЧА ТАъЛИМДА ИНТЕРАКТИВ МЕТОДЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Ochilov, Navro’zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Мақолада Мактабгача таълим ташкилотларида тарбиячилар томонидан педагогик жараённи ташкил этишда интерактив методлардан фойдаланишнинг самарали усуллари кўрсатилган.