Oʻyinlar yordamida maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini oʻrgatish. - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Mazkur maqolada maktabgacha talim tashkilotlarida ingliz tili mashgʻulotlarini oʻyinlar yordamida mazmunli va qiziqarli tashkil qilish haqida fikr yuritilgan va chet tili darslarini samarali tashkil etishda foydalanish mumkin bo’lgan interfaol o’yinlar haqida ma’lumot berilgan.