INGLIZ TILINI O`QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Hozirgi vaqtda ingiliz tilini o`rganishga va o`qitishga bo`lgan e`tibor jadal sur`atlarda oshib bormoqda. SHuningdek, maktabgacha ta`lim ta.shkilotlarida tarbiyalanuvchilarga ingliz tilini qiziqarli tarzda o`rgatishda turli xil innovatsion metodlardan,texnik vositalardan,tarbiyalanuvchilarning diqqatini jalb qiluvchi –interfaol o`yinlardan o`yinlardan foydalanish talab qilinmoqda. Mashg`ulot davomida bunday o`yinlardan foydalanish tarbiyalanuvchilarning ingliz tilini o`rganishga bo`lgan ishtiyoqini yanada oshiradi.Ushbu maqolada ingliz tilini maktabgacha yoshdagi bolalarga o`yinlar orqali o`rgatish usullari yoritib o`tilgan