INGLIZ TILIDAGI FONETIK BIRLIKLAR TASNIFI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Monoftong haqida tushuncha ,diftonglar haqida tushuncha ,diagraf haqida tushuncha .Diftonglarda yadro va sirpanish.Triftonglar haqida tushuncha .