TILSHUNOSLIK FANI VA UNING TARIXI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada tilshunoslik fani va uning kelib chiqishi va unda kelib chiqqan muammolar va tarixi haqida ko’rib chiqamiz.