ZAMONAVIY TA’LIM TUSHUNCHALARI. - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
maqolada ta’lim samaradorligini oshirish maqsadida o‘quv jarayonida zamonaviy interfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati, o’quvchilarning mustaqil, erkin va tanqidiy fikrlashiga oid keng qamrovli taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.