BADIIY ASARLARNING INSON RUHIYATIGA TA’SIRI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada badiy asarlarning inson ruhiyatiga ta’siri haqida zamonaviy fikr mulohazalar yuritilgan.